Tuesday, July 1, 2008

[тагове: dent. dentine. ca-denza.mustev tried more than a thousand f a c e s*]

! yukio mishima




!безподобно красив и секси.. (откога започвам да уча q-понски?!?>>думата е подарък) живот в символа и все пред прага на символността като реактив, волунтарист на образа. астматик на националната култура..: стръкче подпетена с роса трева, коeто прелестно щръква в пробутвания напоследък букет сухи корени [лбгт.nazi.псевдо.'шествие'.централен фациалис.factoring вместо купуване на дългове.floccipaucinihilipillification демо.offroad вместо underground.и пр.]. такъв вид пулпа, която укротява и най-сития зад бента на Огромния Андрогинен Корем. bleh.

*с благодарности към Джованна ::

!виж 'Лека нощ', но можеш и да пробиеш кътник, за да си източиш малко дентин в ритуално очистително 'кръво'пускане, о 'Всичко ще се забрави, момчета'. или да се сдобиеш с време като се източиш (-извървиш, разбирай също и изнижеш, отдясно, именно-) отидеш на изток с 'Думигълтач'-а, понеже "тялото ти е плитчината". и всичко останало, ако вече не си останал целият. NB! екстатична за четене - форма, напрегната в яйце. Тя. [ако по изключение не бъркам, във всички старославянски езици ж.р. за елементите/стихиите възниква от едно много множествено мн.ч.]

4 comments:

  1. позволи ми да ти се натисна едроплощно и да ти изискам някакви по-интимни координати

    ReplyDelete
  2. ) нали е като сребърна вода японецът, като риба /ἰχθύς/ в 'исус'?


    \уф, какъв съм суетен идиът\ естествено правилната поредност е лгбт, сфинявам се.


    (:)ще сложа някакво q или подобнo в профила си за малко, обаче))

    ReplyDelete
  3. Лека нощ си е твоя, жено от огледала без повърхности за оглеждане, само отвеждащи. Астматик, да, с омразата на цялата любов.

    ReplyDelete
  4. Джованна!) благоговейно извеждаща звук от онемелите рогове на рамките ми..:) сухият кронглас е еднакво успешно схизма, безквасник и еротика в пъпка мак. и все пак японските [саби-]дамаскини са също от многослойния тип дамаск, !!не wootz.

    бъди наоколо.

    ReplyDelete